Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

60 Saniyede Uyutan 4-7-8 Tekniği

Yatağa yatıp bir türlü uykuya dalamayanlar için Dr. Andrew Weil tarafından geliştirilen 60 saniyede uyutan aşama aşama 4-7-8 tekniği…

60 Saniyede Uyutan 4-7-8 Tekniği
REKLAM ALANI
31.01.2019
284
A+
A-

Yastığa başını koyar koyamaz uyuyanlara sinir olursanız, yatağa girip dönme dolap gibi bir sağa bir sola dönüyor, sayabileceğiniz kadar koyun sayıyor ancak yine de kendinizi baykuş gibi hissediyorsanız bir de bu yöntemi denemelisiniz.

ARA REKLAM ALANI

DELİKSİZ BİR UYKU İÇİN MUZLU SU TARİFİ

60 saniyede uyutan 4-7-8 tekniği

60 saniyede uyutan 4-7-8 tekniği, ünlü ABDli doktor Dr. Andrew Weil tarafından geliştirilmiş bir teknik. Bu yöntem bir tür nefes egzersizi ve kişinin nefes alışverişini ve tepkilerini kontrol etmesini sağlıyor.

  • Ağzınızı aralayın ve tüm nefesi ağzınızdan verin.
  • Ardından ağzınızı kapatıp burnunuzdan nefes alın ve bu esnada 4’e kadar sayın.
  • Nefesinizi 7 saniye kadar tutun ve sonra vücudunuzu serbest bırakın.
  • Nefesinizi verirken üfler gibi verin ve bu esnada 8’e kadar sayın.

1111

Denemesi ve akılda tutması müthiş kolay olan 60 saniyede uyutan bu tekniği uyuyana kadar uygulanabilirsiniz. Bakalım kim kaç saniyede uyuyacak : )

MAHMURE ÖZEL

Yayın tarihi: 28.01.2019
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.