Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

AYHAN KINDEN, O GAZETEYİ KINADI.

AYHAN KINDEN, O GAZETEYİ KINADI.
REKLAM ALANI
03.01.2021
384
A+
A-

MHP UŞAK İ l teşkilatından yapılan açıklamada, Sözcü Gazetesi kınandı,

Yapılan açıklamada; “Ülkemiz çeşitli olumsuzluklar ve felaketler ile mücadele ederken maneviyata ihtiyacımız olduğu bu dönemde bile hiç rahat durmayan kılıç artıkları ve emperyalizmin maşalarından sözcü gazetesi milli ve manevi değerlerden bihaber 2020 yılı dünyadaki olumsuzluklar ve felaketler arasında Ayasofya caminin ibadete açılmasını da bu felaketlerin içinde sayması alenen Türk -İslam düşmanlığının göstergesi ve ecdadımızın aziz hatırasına saldırıdır. Bizim için Ayasofya Türk milletinin ortak bir değeridir. Ortak değerlerimize yapılan saldırılar asla kabul edilemez. Toplum huzurunu bozan toplumu galeyana getiren haberleri yapan sözcü gazetesini kınıyoruz.” denildi.

ARA REKLAM ALANI

Milliyeçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan KINDEN; “Milletimiz zamanı geldiğinde bu tür zihniyetlerin oyunlarına gelmeyip , vatandaşlarımızın sarsılmaz birliği ve beraberliği sayesinde tek vücut olan Türk milleti ,nesli tükenmekte olan bu tür şer odaklarına gerekli dersi verecektir.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.