Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

Vali Kocabıyık, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Vali Kocabıyık, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.
REKLAM ALANI
14.05.2021
291
A+
A-

Vali Funda Kocabıyık, ‘Ramazan Bayramı’ dolayısıyla Şehit Hava Astsubay Üstçavuş  Şener Zeybek  ve Şehit Jandarma Komando Er Mehmet Kara’nın ailelerini evlerinde ziyaret etti. 
İlk olarak 1986 yılında İzmir’de görev esnasında uçağın kaza kırıma uğraması sonucunda şehit olan  Hava Astsubay Üstçavuş  Şener Zeybek‘in ailesini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık şehit ailesinin Ramazan Bayramını tebrik edip sabırlar diledi. 
Daha sonra 1995 yılında Tunceli’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Mehmet Kara’nın  ailesini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, şehidin ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ederek sabırlar diledi. 
Şehit evlerinde Kur’an tilaveti ve edilen duaların ardından şehit ailelerine şükranlarını dile getiren Vali Funda Kocabıyık, “Bugün, şehit ailelerimizin özlemi hâlâ çok canlı. Yaptığımız hiçbir şey şehidimizin yerini doldurmaz ama aziz şehitlerimize olan minnetimizi göstermek için kıymetli ailesinin yanında olmak, onların Ramazan Bayramı’nı kutlamak şehidimize duyduğumuz saygının, onların bizlere yaşattığı gururun ufak bir ifadesi.
Ölüm, her yaşta, kalanlara acıdır. Ama genç yaşta ölüm, kalpte dinmeyen bir sızıdır. Genç yaşta şehit olan kahraman evlatlarımızın acısı, kalplerde dinmeyen bir sızı olsa da kalanlara, bizlere, büyük bir gurur yaşatmaktadır. Şehit ailelerimizin acısına rağmen dillerindeki “Vatan sağ olsun!” sözü, gözlerindeki gurur bizim onurumuzdur, nişanemizdir. Kahraman evlatlar yetiştirerek bağımsızlığımızın devamını sağlayan şehit ailelerimizin ve aynı şekilde kahramanlık destanları yazarak gözünü kırpmadan vatan için mücadele eden gazilerimizin ve ailelerinin de Ramazan Bayramı’nı en kalbî duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.Vali Funda Kocabıyık şehit aileleri ziyaretinin ardından ‘Buket Sevgi Evi’ni ziyaret ederek evde kalan genç kızlarımızın Ramazan Bayramlarını kutlayıp bir süre sohbet etti.
Ziyaretleri sırasında Vali Funda Kocabıyık’a Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Vali Yardımcıları  Bekir Abacı, Oğuz Alp Çağlar ile İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer,  İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, Uşak Müftüsü Kazım Güzel ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek eşlik etti.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.