DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

UŞAKLI MEHMET, KONYASPOR’DA !!!

UŞAKLI MEHMET, KONYASPOR’DA !!!
MOBİL REKLAM ALANI
22.01.2022
504
A+
A-

Uşak Renotekspor’da spora başlayan Mehmet Erdoğan, Konyaspor as kadrosunu için imzayı attı.

Mehmet Erdoğan, Uşak Renotek spor kulübünden İttifak Holding Konyaspor’a Transfer oldu.
Uşaklı Girişimci, Esnaf Niyazi Erdoğan in oğlu Mehmet Erdoğan’ sportif faaliyet için Renotek Futbol okulunda Futbol hayatına adım attı. Gelişimi konusunda özel takip edilen Mehmet Erdoğan Renotek eğitim spor’da 4 yıl geçirdikten sonra Turan idman yurduna transfer oldu . Bir yıl sonra’da Uşak spor’da akademi ligine transfer oldu .
Uşakspor akademi lig’inin çok sayıda maç sayısı olması nedeni ile gelişimine büyük katkısı oldu . Akademi liginde Dikkatleri üzerine çeken Mehmet Erdoğan Konyaspor’a transfer oldu .
Renotek servisinden kulüpleşen, Renoteksporu kuran baba Niyazi Erdoğan; ” Oğlum Mehmet Erdoğan için emeği geçen ve Uşak’ta spor’a katkı sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Uşak sporuna ve futbolcusuna güven oldukca yatırım yapıldıkca, Uşak’ta sporun ve sporcusunun nerelere gelebileceğini Mehmet Erdoğan kanıtladı.” dedi.
www.usakkenthaber.com olark; İttifak Holding Konyaspor ile Profesyonel sözleşme imzalayan Uşaklı kardeşimiz Mehmet Erdoğan’ı ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

ARA REKLAM ALANI
MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.