Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

UŞAK BELEDİYESİ, SATA SATA GAYRUMENKUL BIRAKMADI !!!

UŞAK BELEDİYESİ, SATA SATA GAYRUMENKUL BIRAKMADI !!!
REKLAM ALANI
03.02.2022
430
A+
A-

AKP ’li belediye milyonlarca lira harcadığı alanı satılığa çıkardı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;
Uşak ’ta mülkiyeti AKP ’li belediyeye ait Rahat Park ’ın bir bölümü meclis kararı ile satılığa çıkarıldı. Dikilitaş Mahallesindeki 12 bin 431 metrekarelik alanın muhammen bedeli 43 milyon lira olarak belirlendi. Çoğunluğu ağaçlık olan alanın imar durumu en fazla 12 kat şartıyla otel alanı olarak kayıt edildi.
BİR YIL ÖNCE 3 MİLYON LİRA HARCANDI
AKP ’li Uşak Belediyesi ’nin aynı alandaki lokanta ile sosyal tesislerin bakım ve onarımı için geçen sene 3 milyon liralık tadilat yaptığı belirtildi. İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş bölge içinde piknik alanı, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve spor tesislerinin bulunduğunu belirterek, “Bu park kentin en kıymetli alanı. Bir yıl önce tadilat yapıp halka duyurdular. Baştan halkın hizmetine sunulacağına dair duyurular yaptılar. Cümbür Cemaat her yerde hizmete girmesini beklerken satışa çıkardılar” diye konuştu.
“SEÇİM BÜTÇESİ OLUŞTURUYORLAR”
Parti binasına üstünde ‘Rahat Park Şelaleyi Satış Uşak Halkına İhanettir ’ yazılmış dev bir pankart asan Savaş, “Kolaylık Park Şelale Tesisleri 3 Şubat ’ta 43 milyon gibi gülünç bir bedelle ihaleye çıkarılmak, satılmak istenmektedir. Belediye meclisinde alıştırma yaptık fakat önüne geçemedik. İktidar batırdığı belediyenin borçlarını ödemek adına yok birincil seçimde kendilerine seçim bütçesi meydana getirmek namına satışa çıkardı. Burası yıllarca Uşaklılara hizmet etmiş bir doğa harikasıdır. Tekrar Uşak halkının hizmetine sunulmalıdır. Bir lahza önce bu yanlıştan dönülmesini temenni ediyoruz. Uşak halkı yeniden böyle bir tesisi bulamaz” diye konuştu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Savaş ‘müdahil olun ’ dedi.
AKP ’li belediye 3 milyon lira harcadığı alanı satılığa çıkardı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.