Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

UŞAK CHP’DE, KORAY AKGÜN DÖNEMİ…

UŞAK CHP’DE, KORAY AKGÜN DÖNEMİ…
REKLAM ALANI
06.01.2023
212
A+
A-

Devir töreninde konuşan CHP Uşak eski İl Başkanı Dr. Ali Karaoba, “26 Şubat 2020 tarihinde delegelerin takdiri ile seçildiğim il başkanlığı görevimi, Genel merkezimizin gönderdiği aday adayı olmak isteyenlerin 5-26 Aralık tarihleri arasında istifa etmesi gerektiğini belirten yazı üzerine bende kendimi halkımın takdirine bırakarak, milletvekili aday adayı olmak için yola çıktım.

CHP Genel Merkezi, aday adayı olan ve istifa eden başkanların ardından seçim yapılmayacağı yönünde bir yazı gönderdi. Ancak Uşak’a bir ayrıcalık yaparak il yönetiminin başkan seçebileceğini belirtti.

ARA REKLAM ALANI

Ben de Koray başkanıma başarılar diliyorum” dedi.

Karoba’nın ardından konuşan çiçeği burnunda CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün; “Başkanımız bugün CHP bayrağını bize devrediyor, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte CHP bayrağını önce genelde sonra yerelde en üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımızın Uşak siyasetine damga vurduğu gibi Ankara siyasetine de damga vuracağından hiç şüphemiz yok.

Bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Hep birlikte seferberlik duygusuyla çalışmalıyız, asla kırgınlık ve dargınlıklara yer vermemeliyiz. Cumhuriyeti temellerine yeniden oturtmalıyız, bunun için elimizden geleni değil daha fazlasını yapmalıyız ve yapacağız.

Ali başkanımıza da çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak her zaman arkanızdayız, yolunuz açık olsun!

1111

Genel Başkanımızın da dediği gibi geliyor gelmekte olan” ifadesini kullandı.

Daha sonra eski ve yeni başkanlar birbirine çiçek vererek başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.