Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

AKŞENER İLGİSİ, UŞAK’TA İZDİHAMA YOL AÇTI !!!

AKŞENER İLGİSİ, UŞAK’TA İZDİHAMA YOL AÇTI !!!
REKLAM ALANI
29.12.2021
429
A+
A-

Meral Akşener’e Uşak’lı Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak, Eşme ve Banaz’ da esnaf ziyaretinde bulundu.

ARA REKLAM ALANI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak’ta kendisini karşılamaya gelen halka konuştu ! Akşener, konuşmasında cumhurittifakı’nı hedef alarak, “Beraber olmamız sinirleniri bozuyor, çatlasınlar!” dedi!

Eşme ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinin ardından, Otobüsü le İsmetpaşa Caddesine Dörtyol istikametinden giren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerin yaktığı meşalelerle ve çılgın davulcu Erkan Karagöz’ün davul şovu ile kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.
Tezahüratlar arasında getirilen portatif kürsüye çıkan Akşener, kalabalığa şöyle seslendi:
“Ben 20 Ocak 2020 tarihinden beri il il, ilçe ilçe geziyorum. Bugün Uşak’tayım. Az evvel Eşme ilçesinde esnafları gezdim. Birazdan bu cadde üzerindeki dükkânları gezeceğim. Bugün sizinle beraber olmak ve sizlere birkaç kelam etmek istedim.
Bu gezilerin esası şu: Uzun zamandır şuculuk buculuk üzerinden çırak çıktınız. Siyasetçiler oylarınızı çantada keklik gördü. Sizin dertlerinize, işsiz gençlerin derdini, tencere kaynatmakta zorlanan kadınlarımızın derdine, çiftçinin, emekçinin atanamayan öğretmenin derdini çözmek yerine komşuyu komşuya düşman eden bir dil üzerinden uzun süre oy aldılar. Bu siyasetçiyi hiç yormayan çok rahat bir iş. Ama sizi yoran bir iş.
Ben 24 aydır esnafın sesi olmak için geziyorum. O dükkânlarda biz hiç kavga etmiyorum. Orada iktidarı yerip kendimizi övmüyorum. Sadece onların derdini dinleyip bize olan eleştirilerini ve fikirlerini alarak onlardan ders çıkarıp, onların bu fikirlerini ve taleplerini kamuoyuna mal etmeye çalışıyorum.
Gördüm ki bir süre sonra bu talepler, ağaları beyleri çok rahatsız etmeye başladı ve keyiflerini bozdu. Demek ki vatandaşın seçmenin dertlerini ve sorunlarını konuşmak bunları çok rahatsız ediyor. Allah şahit olsun ki; rahatlarını bozmaya devam edeceğim İnşallah.
Yapmak istediğim şudur: Sizlerin dertlerine dikkatlerini çekmek. Sesinize kulak verip dikkate alır çözüm üretirlerse ne ala. Yok dikkate almazlarsa aha orada dur. Ona gücünüz ona yetmez.
Ekonomini bel kemiği esnaftır. Sanayici üretir esnaf satar, çiftçi üretir esnaf satar, işçi, üretir esnaf satar. Her dükkânda birkaç kişi için istihdam yaratır. Sonuç itibarı ile veresiye verir ve yardımlaşmayı sağlar.
Seçmen siyasetçinin velinimetidir. Benim de asıl başarmak istediğim şey; sizlerin velinimet olduğunuzu herkesin kafasına çakmaktır. Komşuyu komşuya düşman etme siyasetinden kazananlar 5 maaşlı danışmanlardır.
İşte bu harami düzenini yıkmak için seçmen velinimet olmalıdır.”
Daha sonra İsmetpaşa Caddesi esnafını dolaşan Akşener, buradan Banaz ilçesine hareket etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.