Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

Uşak Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlık Sürpriz

Uşak Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlık Sürpriz
REKLAM ALANI
30.03.2020
630
A+
A-


Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 7/24 görevlerinin başında olan ve fedakarlıklarıyla tüm dünyada takdir toplayan sağlık sektörü çalışanlarına Uşak’ta anlamlı bir sürpriz hazırlandı. Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, şehirde yer alan tüm açık hava reklam alanları sağlık çalışanlarına moral için teşekkür mesajlarıyla süslendi.

Doktorları, hemşireleri, sağlık çalışanlarını ve hastane temizlik personellerini içeren mesajlarla, insana hizmet etmeyi öncelik sayan ve özveriyle çalışan sağlık camiası mensuplarına destek ve moral verildi.

Şehir genelinde yer alan ve Uşak Belediyesi’ne ait billboard, raket ve led ekranlar gibi tüm açık hava mecralarında “Alkışlar” temasıyla paylaşılan 5 farklı tasarım vatandaşlardan da tam not aldı.

Cumhuriyet Mahallesi esnaflarından Şerif Ülker, “Cephesi ve düşmanı belli olmayan, ne zaman nerede çıkacağı bilinmeyen bir hastalıktan söz ediyoruz ve sağlık çalışanlarımız büyük bir özveriyle mücadele ediyor. Onlara gerçekten minnettarız, alkışlıyoruz. Belediyemizin bu ve süreçteki diğer çalışmalarından da memnunuz. Hep birlikte bu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.

Sağlık personellerinin çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirten vatandaşlardan Murat Usta ise, “Reklam alanlarına yapılan bu çalışma oldukça güzel. Doktorundan acil tıp teknisyenine kadar tüm sağlık çalışanlarına çok ihtiyacımız var. Ben hepsine emekleri için çok teşekkür ediyorum. Belediyemizi de bu çalışması nedeniyle tebrik ediyorum. Bu sürpriz sağlık çalışanlarımızı mutlu edecektir.” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.