Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Uşak °C

CHP İL GENÇLİK YAPILANMASI HIZ KAZANDI

CHP İL GENÇLİK YAPILANMASI HIZ KAZANDI
REKLAM ALANI
06.02.2022
418
A+
A-

CHP İl binasında düzenlenen programa Uşak Chp Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Avşar, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Utku Caner Çaykara ,Ege Bölge Sorumlusu Akın Geyik, Uşak milletvekili Özkan Yalım ve İl sekreteri Sevinç Yazgan katılım sağladı

Uşak Chp Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Avşar, yaptığı açıklamada: “20 Yıllık AKP iktidarının korku düzeni biz gençlerin iktidar yolunda ilerlememizi engelleyeceği gibi; düşünen sorgulayan ve uygulayan bir gençlik ile birlikte var olmaya devam edecektir. Eğitim kurumlarının vasıfsızlaştırıldığı , AKP iktidarının eli ile eğitim ve barınma gibi temel ihtiyaçları tarikatlar ve cemaatler vasıtasıyla yıllarca gasp edildi. AKP’nin yürütmüş olduğu rant düzeni ile eğitim sektörü ve bir çok sektör vakıf ve derneklerin tekeline bırakılmış öğrenci ve gençlerin yaşamını olumsuz yönde etkilemiştir. KYK burslarının ülkemizin yaşam standartlarının altında kaldığı hem öğrencilerin geçim sıkıntısı hem de hayat koşullarının zorluğu ülkemizde intiharlarla ve öğrenim hayatlarını bitirmelerine sebep olmuştur.
Yakın bir zamanda Enes Kara kardeşimizin paylaşmış olduğu video üzerine AKP iktidarının gençliğe ne denli derecede destek verdiği ortadır. Utançtır!
CHP iktidarında genç arkadaşlarımız rahat bir yaşam sürdürecek ve bizlerde bu mücadeleyi devamlı sürdüreceğiz. CHP iktidarında eğitim ve barınma gibi bir çok sorun çözülecek. Genç arkadaşlarımızın istihdamı için projeler hızla hayata geçirilecektir.
Geçim sıkıntısı yüzünden genç arkadaşlarımızın hayatına mahal olan bu durumu asla ve asla kabul etmiyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi çağdaş ve uygarlık seviyesine yükseltme yolunda tam inancımızla ilerliyoruz.
AKP iktidarının yıllardır halkımıza dayattığı korku düzenini yıkacağız.

ARA REKLAM ALANI

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Samsun’da meydana gelen üzücü olayı Atatürk gençliği olarak şiddetle kınıyoruz. Türk milettinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığı herkes tarafından bilinmektedir. Anıtını yıkmaya çalışmak en kalleşçe girişimdir. Unutmamalıdır ki anıta dokunabilirsiniz ama fikirlerine asla! 1919’dan beri yanan bu meşale asla ve asla söndürlemeyecektir. İlelebet Atatürk’ün ve Cumhuriyetin bekçileri olacağız.
Uşak’tan sesleniyorum! Geliyor gelmekte olan..” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.